Els nostres valors

Missió

Treballem amb l’objectiu de proporcionar als nostres clients professionals qualificats, que reforcin l’èxit de la seva companyia gràcies al talent i els valors que aportin al seu equip, contribuint al desenvolupament professional de les persones que ens han confiat la seva carrera.

Visió

Volem convertir-nos en la consultoria de recursos humans líder en selecció i avaluació de comandaments intermedis i directius, potenciant dia a dia la qualitat dels nostres serveis, oferint un tracte personalitzat als nostres clients.

Valors

La cerca, creixement i gestió del talent són els pilars fonamentals dels nostres serveis, que es caracteritzen per:

Compromís

Comptem amb un equip implicat i compromès amb els nostres objectius, però també amb les necessitats dels clients que confien en nosaltres per seleccionar el millor professional per la seva carrera.

Discreció i confidencialitat

Als nostres processos de selecció, mitjançant el seguiment del nostre codi ètic professional.

Objectivitat i eficàcia

El nostre equip de consultors/es de selecció estudia, amb total objectivitat, el perfil de cada candidat/a per conèixer la seva experiència, coneixements i competències en relació a la vacant. Mitjançant exhaustives entrevistes es determina el grau d’encaix del candidat/a amb la posició sol·licitada.